Jihlavská nemocnice ukáže implantaci endoprotézy

operaceVideopřenos přímo z operačního sálu s komentovaným slovem lékaře. Na to se mohou těšit všichni, kteří budou chtít proniknout do zákulisí implantace totální endoprotézy kolenního kloubu. Do jihlavské nemocnice jsou zváni jak pacienti, které trápí artróza, tak odborná veřejnost.

Rádi bychom pozvali všechny, kterých se zákrok týká, a chtějí se o něm dozvědět více. Akci máme ve dvou blocích, jeden dopolední a druhý odpolední, jsou totožné. Každý blok trvá tři hodiny a pacienti se v něm dozví vše o zákroku, který je čeká a následuje také živý přenos přímo z našich operačních sálů s komentovaným doprovodem,“ popisuje primář ortopedicko-traumatologického oddělení Tomáš Lena.

Lékaři jihlavské nemocnice povědí více o indikacích a kontraindikacích k operačnímu výkonu, povídat se bude také o tom, co čeká pacienty v průběhu operace a po ní. V jihlavské nemocnici ročně lékaři provedou zhruba 130 totálních endoprotéz kolenního kloubu.

Na akci Live surgery Jihlava 2019 je nutné se objednat. Jednoduše to provedete přes webové stránky www.nemji.cz/konference. Akce se koná 27.března ve velké zasedací místnosti jihlavské nemocnice. První blok začíná v 8 hodin, druhý ve 12 hodin. Vstup je zdarma. (nemji)

 

Nepřehlédněte

„V civilizované zemi rozhodují o regionálních záležitostech nikoliv jmenovaní úředníci jako za císaře pána ale zvolená samospráva,“

říká v rozhovoru k patnácti letům krajů hejtman Pardubického kraje Martin Netolický

netolickyČeské a moravské kraje slaví patnácté narozeniny. Od doby svého vzniku, kdy jejich úřady fungovaly takřka v polních podmínkách, prošly velkým vývojem a změnily se v sebevědomé samosprávné celky respektované na centrální politické úrovni. O tom všem jsme hovořili v „narozeninovém“ rozhovoru s nejmladším ze současných hejtmanů Martinem Netolickým, který stojí v čele Pardubického kraje.

Krajské noviny na Facebooku

Redakce

Krajské noviny Evropské vydavatelství, s. r. o.
kancelářská budova P8, č.p. 80
533 53 Pardubice – Semtín
redakce@evropskevydavatelstvi.cz
telefony: 466 611 139, 777 100 388
© 2024 Krajské noviny

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Akceptuji